Хотел Прермиер

 

 Хотел - ресторанот „Премиер“ е изграден во 2005 г. по најнови методи. Самото тоа значи дека ги исполнува високите стандарди за хотелско сместување, а се надеваме и сите Ваши потреби и желби.

Елегантно опремениот објект се наоѓа на границата помеѓу градот битола и подпелистерското село Лавци. Хотелот e идеално место за тие што сакаат да се релаксираат и уживаат во чистиот воздух. Хотелот „Премиер“ е нов, модерен и атрактивен хотел дизајниран да ги задоволи сите потреби на гостите исто како и стандардите за хотелско сместување.

Во рамките на нашиот хотел се наоѓа и истоимениот ресторан познат по долгогодишната традиција на прекрасна кујна.

Создавајќи го нашиот бренд, низ годините, се фокусиравме врз исполнувањето на стандардите, очекувањата и желбите на нашите гости. Еден од нашите најголеми адути се, секако и пристапните и флексибилни цени, кои се надеваме дека ќе ги исполнат вашите очекувања.

Ве очекуваме, заедно да поминеме незаборавни денови во „градот на конзулите“.

designed by designed by